Gezamenlijke kerstnachtdiensten

Kerstavond vieren doen we samen. Het beloven twee bijzondere diensten te worden. In beide diensten zal ds. Gerdina Loeve het thema “Samen delen” met ons delen.

Beide diensten zullen muzikaal begeleid worden door “de Sprintersingers” uit Zoetermeer met begeleidend ensemble onder de gedreven leiding van dirigent Ies Roos. Hij heeft samen met het koor weer een speciaal aantal liederen geselecteerd die het tot een prachtige avond zullen maken. Bij de Engelstalige liederen zal een beknopte vertaling via de beamer te zien zijn. Ze zingen o.a. Mary Did You know en Christmas Overture.

De samenzangliederen zullen worden begeleid door Evert Kraayenbos op het grote kerkorgel.

Tijdens de beide diensten zal het beamteam er weer voor zorgen dat u alle liederen en schriftlezingen kunt meelezen op de schermen voorin de kerk.

Aanvang van de samenkomsten in de oude ‘Dorpskerk’ zijn:

• 1e samenkomst: 19:00 uur
    kerk open: 18:30 uur
  • 2e samenkomst: 22:00 uur
    kerk open: 21:30 uur

Wij hopen u/jou/jullie allemaal te ontmoeten tijdens een van deze samenkomsten.

Gezamenlijke opendeurdienstcommissie