Opendeurdienst op 19 mei met de Ad Hoc Band

Op zondag 19 mei is er weer een opendeurdienst in de Open Hof. Deze zal begeleid worden door de “Ad Hoc Band” uit Bleiswijk. De diversiteit aan muziekinstrumenten en zang maken het geheel tot een beleving om naar te luisteren. Met passie en plezier geeft ieder op zijn manier, middels zang en/of muziek, het geloof op een eigentijdse manier gestalte en... het werkt heel aanstekelijk! Ze zingen voor iedereen, christen en niet-christen, omdat zij geloven dat God er voor iedereen wil zijn. Afgelopen jaar begeleidden ze onder meer de TOP 2000 dienst, “de Passion” uitvoering en speciale diensten waaronder diverse opendeurdiensten.

Het thema van de dienst is "NOOIT TE LAAT". De algehele leiding in deze dienst komt van ds. Esmeralda Mandemaker uit Noordwijkerhout die een heldere uitleg over het gekozen thema zal geven.

Wij verwachten dat het druk zal zijn dus kom op tijd zodat u / jij er ook bij kunt zijn. Kerk open: 18:30 uur aanvang: 19:00 uur

Iedereen is van harte welkom namens de gezamenlijke Gereformeerd/Hervormde Evangelisatiecommissie.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie/thee. Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten.

Gezamenlijke Evangelisatiecommissie